Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Xerrades per facilitar la inserció laboral del jovent a Vilafranca

03 de maig de 2022

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca està duent a terme xerrades informatives per a joves de diferents centres educatius per tal d’oferir-los eines que els permetin començar a dissenyar el seu itinerari d’inserció laboral, d’acord amb l’àmbit professional triat.

Fins al moment s’han atès un total de 261 noies i nois, alumnat de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, dels programes IFE (Itineraris Formatius Específics) i dels PTT (Programa de Transició al Treball) dels instituts de Eugeni d’Ors, Milà i Fontanals i Alt Penedès de Vilafranca, així com també dels PFI (Programes de Formació i Inserció) que es porten a terme en les instal·lacions de La Fassina.

A part, se’ls ha donat a conèixer tot el que el Servei d’Ocupació ofereix a la ciutadania en matèria de formació ocupacional, formació en l’ús de les TIC, acreditació ACTIC, formació per promoure la millora de l’ocupabilitat, així com l’accés al servei d’orientació i a la borsa de treball Xaloc de la Diputació de Barcelona. En aquest punt es fa especial incís per la seva importància atès que és l’eina telemàtica de gestió de les ofertes de treball del territori, ja sigui de les originades per empreses i organitzacions del propi municipi com de la resta de municipis de la comarca, però també de tota la província de Barcelona.

Les xerrades als centres s’emmarquen en el Programa Informació i Dinamització als Centres d'Educació Secundària (PIDCES), coordinat des del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, i es duen a terme tant en el centre educatiu corresponent com en el Club de la Feina de l’Oficina Municipal de Treball del Servei d’Ocupació (Pl. Penedès, 4, baixos).

odsods4ods8

pujar inici

Accessibilitat