Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Reubicacions al Mercat dels Dissabtes a partir del dia 4

01 de desembre de 2021

A partir del 4 de desembre, tornarà a haver-hi canvis en la disposició de les parades del Mercat dels Dissabtes.

Per una banda, les parades que abans de la pandèmia estaven al carrer de la Cort tornaran al seu lloc original. Aquestes parades estaven situades actualment al lateral de la rambla Nostra Senyora (tram sud) i a la calçada de la rambla, a l’alçada de la plaça del Penedès.

Per altra banda, les parades del lateral de la rambla Nostra Senyora (tram nord) es posaran a la calçada de la rambla (a l’alçada de la pl. Penedès), ja que al seu lloc s’hi posarà la Fira de Santa Llúcia.

També des del 4 fins al 31 de desembre, les parades afectades per la pista de gel, estaran ubicades al lateral de la rambla Sant Francesc i de la rambla Nostra Senyora.

A les places de la Vila i Sant Joan, alguna parada també tornarà al seu lloc original arran de la col·locació de l’arbre de Nadal a la plaça de la Vila.

Aquestes reubicacions estan motivades també per la millora de les condicions sanitàries que han permès no haver de mantenir el tancament perimetral dels mercats no sedentaris.

Imatge de verdures

D’altra banda, durant les festes nadalenques, els Mercats que correspondrien als dissabtes 25 de desembre i 1 de gener passaran a celebrar-se els divendres anteriors (24 i 31 de desembre).

ODSODS8ODS11ODS12

pujar inici

Accessibilitat