Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La Camerata Penedès ofereix diumenge un concert amb l’arpista Esther Piñol a l’Auditori Municipal de Vilafranca

24 de gener de 2023

El proper diumenge 29 de gener, l’orquestra Camerata Penedès, resident de l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa de Vilafranca, oferirà el concert “Danses del segle XX. Els colors de l’arpa en l’orquestra de corda” amb la reconeguda arpista vilanovina Esther Piñol com a convidada. L’arpa serà l’encarregada de submergir el públic en una profunda dualitat entre allò sacre i allò profà.

La concertino-directora serà la violinista Sara Bitlloch i el repertori inclourà peces de P. Warlock, H. Purcell, C. Debussy, E. Toldrà i I. Stravinsky.

 

Camerata Penedès

És l’orquestra de cambra resident a l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa de Vilafranca del Penedès. Després de més de 10 anys compartint escenaris amb altres formacions, el projecte de la Camerata Penedès inicia una trajectòria on la dignitat professional, l’economia social i solidària, l’arrelament al territori i la qualitat musical seran els seus pilars. El projecte de la Camerata Penedès es construeix en base a tres raons: la voluntat de fer música, la qualitat artística sempre present a l’agrupació, i el vincle personal entre els músics.

És una oportunitat de fer música de cambra en gran format i que el projecte esdevingui clau per al desenvolupament musical de Vilafranca i del Penedès a tots els nivells: cultural, pedagògic i social.

Fitxa artística:

Orquestra: Camerata Penedès

Violins I: Sara Bitlloch*, Marina Arrufat, Andrea Duca, Javier González

Violins II: Christian Torres, Ernest Martínez, Sara Balasch, Rubén Méndez

Violes: Mariona Oliu, Gemma Pujol, Jaume Pueyo

Violoncels: Irma Bau, Nico Cobo

Arpa: Esther Piñol

*Concertino-directora
 

Durada: 60 minuts (sense pausa)

Més informació: espectacles.vilafranca.cat

pujar inici

Accessibilitat