Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El Ventall de Cal Tombarell serà aquest divendres al mercat Sant Salvador

11 de gener de 2024

Amb motiu del 40è aniversari del mercat municipal Sant Salvador, aquest divendres 12 de gener  la Maria Isabel i el Josep Joan de Cal Tombarell seran amb el seu Ventall al mercat per dinamitzar l’espai de 10.30 a 12.30 hores. 
Fins ara, els de Cal Tombarell han interactuat amb els clients del mercat dels Dissabtes o pels carrers del Centre, amb el seu carro curiosament ornamentat, però en aquesta ocasió aniran fins al mercat Sant Salvador per fer rebombori i celebrar l’aniversari de l’equipament. Com sempre, recordaran la importància de la compra de productes de proximitat i del territori. Expliquen que el rierol que passa pel costat del seu mas, baixa ple plàstics i mig sec, per la qual cosa afegeixen la necessitat de comprar sense generar residus.

Els actes de la celebració del 40è aniversari del mercat Sant Salvador van començar amb el sorteig de 40 carretons de la compra. Properament, s’aniran comunicant les següents accions que estan preparant els paradistes per commemorar l’aniversari.

Ventall

pujar inici