Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Comença la temporada de visites turístiques guiades a Vilafranca del Penedès

27 de febrer de 2024

Com cada any, el Servei de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès posa en marxa les seves visites guiades, una forma interessant i entretinguda de conèixer, descobrir i donar visibilitat al ric patrimoni de la vila. Aquesta primera meitat d’any s’organitzen tres visites guiades ben diferents. Una d’interior, la visita a la teulada i campanar de Santa Maria i dues d’exteriors, la visita al Cementeri patrimonial i la visita al Cementiri patrimonial teatralitzada. La visita a la teulada i campanar ens permet recórrer part de les entranyes de la basílica de Santa Maria, transitar per la seva remodelada teulada i per part del campanar: història i patrimoni en una mateixa i curiosa visita.

La visita al Cementiri patrimonial ens mostra un espai que sorprèn ja que, encara que no ho sembli, és ric en patrimoni, història i  en una vegetació particular amb xiprers que superen els cents anys. I si us agrada conèixer històries relacionades amb el cementiri explicades per diferents personatges pintorescos durant tot el recorregut, teniu la visita teatralitzada.

La primera oportunitat per participar en una d’aquestes activitats és el proper dia 3 de març a les 11h a la teulada i el campanar de Santa Maria.

La resta de visites tenen el calendari, horari  i preu següents:

Cementiri Patrimonial. Preu: 6€ . Diumenge, 12h

31 de març

Cementiri Patrimonial Teatralitzada. Preu: 12€ . Dissabtes, 20.30h

20 d’abril
18 de maig

Teulada i Campanar de Santa Maria.  Preu: 10€. Diumenges, 11h

10 de març
7 d’abril
14 d’abril
5 de maig
12 de maig

Per a informació i reserves cal accedir al web www.turismevilafranca.com/agenda

 

pujar inici