Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Lorenzo Coppola dirigirà aquest diumenge a l’Auditori Municipal el primer concert de la temporada de la Camerata Penedès

13 de octubre de 2021

La Camerata Penedès oferirà aquest diumenge 17 d’octubre, a les 19h, a l’Auditori Municipal de Vilafranca Haydn i Mozart, un homenatge a l’estil galant, que constitueix el primer dels dos concerts que té previstos aquesta temporada a l’Auditori.

Amb Lorenzo Coppola a la direcció i Cristina Esclapez com a solista, la Camerata oferirà aquest proper diumenge al públic de Vilafranca una visió lluminosa, divulgativa i teatral de Joseph Haydn a través de la seva genial Simfonia número 53 en Re Major. Per acabar aquest petit homenatge a l’estil galant, oferirà una altra obra de l’últim terç del segle XVIII: el Concert número 27 en  Si Bemoll, KV 595 de Wolfgang Amadeus Mozart, interpretat per la pianofortista Cristina Esclapez.

Lorenzo Coppola i Cristina Esclapez han enregistrat com a Ensemble Dialoghi quintets de Mozart i Beethoven per al segell discogràfic Harmonia Mundi.

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors i el protocol de seguretat i mesures Covid-19.

Us demanem que seguiu les recomanacions:
Arribeu 30 minuts abans per poder facilitar l' accés esglaonat
Mascareta obligatòria
Gel hidroalcohòlic a disposició
Mantingueu la distància de seguretat
Seieu a la butaca assignada
Seguiu les instruccions del personal
Si teniu símptomes compatibles amb la Covid, quedeu-vos a casa. Segur que tindrem ocasió de retrobar-nos al Teatre Cal Bolet i l’Auditori Vilafranca ben aviat

Durada: 60-70 minuts

Més informació i venda d'entrades: https://espectacles.vilafranca.cat/

 

pujar inici

Accessibilitat