Ajuntament de Vilafranca del Penedès

La Bastida-Pati del Gall. Projecte d’Habitatge cooperatiu en cessió d’ús

L’Ajuntament de Vilafranca va anunciar la seva intenció de fer la cessió d’ús d’un terreny a Sostre Cívic, entitat social amb llarg recorregut dins de la promoció de l’habitatge cooperatiu al territori, i comencen les negociacions entre La Bastida i Sostre Cívic per tal d’anar plegades en aquest projecte.

Pati del Gall és el nom del solar ubicat al carrer del Nord, 10 de Vilafranca i fa referència a la masia, coronada per un gall, que hi va ser durant anys.

En el seu objectiu d’incrementar el parc d’habitatges i assegurar un habitatge digne i adequat pels ciutadans, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha cedit a Sostre Cívic el solar amb un dret de superfície de 75 anys.

El Projecte d’Habitatge Cooperatiu La Bastida - Pati del Gall està impulsat per un petit grup de veïnes de Vilafranca, membres de l’Associació La Bastida i ara també sòcies de Sostre Cívic.

Consulta els detalls i condicions del projecte (requisits. criteris de preferència d'accés...) 

Dins dels requisits que s’han de complir per accedir al grup impulsor, n'hi ha dos que podeu tramitar directament a l'Ajuntament de Vilafranca:

Inscripció al Registre de Sol·licitants d’habitatge de Protecció Oficial (HPO)
Presencialment a l'Oficina Local d'Habitatge (OLH. Carrer de Sant Pere, 3).
Tràmitació telemàtica en aquest enllaç

Empadronament al municipi de Vilafranca del Penedès
Presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC. Plaça de la Vila, 4).

Cartell

Aquesta informació ha estat útil?
 Envia'ns un suggeriment

pujar inici