Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Informes d’adequació d’habitatge

Sol·licitud d'informe d'adequació de l'habitatge per reagrupament familiar

(Procediment regulat al Reial decret 557/2011, de 20 d'abril)

Aquest informe d'adequació de l'habitatge és un dels requisits per a poder sol·licitar el reagrupament familiar. El Departament de treball, Afers Socials i Famílies, mitjançant la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, emetrà l'informe d'adequació de l'habitatge favorable o desfavorable en funció que s'acrediti suficientment la seva idoneïtat per atendre les necessitats del reagrupant i les dels familiars que pretén reagrupar. L'informe es fonamentarà en la documentació que acompanyi la sol·licitud i en l'informe tècnic elaborat per l'Ajuntament on la persona reagrupant tingui el seu domicili habitual.

Per accedir al tràmit clica aquí.

Sol·licitud d'informe d'adequació de l'habitatge per a la renovació de les autoritzacions de residència per reagrupament familiar

 

(Procediment regulat al Reial decret 557/2011, de 20 d'abril)

Aquest informe d'adequació de l'habitatge és un dels requisits per a poder sol·licitar la renovació de les autoritzacions de residència per reagrupament familiar, en aquells casos en que el reagrupant ha canviat de domicili habitual. El Departament de treball, Afers Socials i Famílies, mitjançant la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, emetrà l’informe d’adequació de l’habitatge favorable o desfavorable en funció que s’acrediti suficientment la seva idoneïtat per atendre les necessitats dels familiars reagrupats anteriorment. L’informe es fonamentarà en la documentació que acompanyi la sol•licitud i en l’informe tècnic elaborat per l’Ajuntament on la persona reagrupant tingui el seu domicili habitual.

Per accedir al tràmit clica aquí.

Aquesta informació ha estat útil?
 Envia'ns un suggeriment

pujar inici

Accessibilitat