Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte19novembre '22

CONCERT D'ALBERT CIRERA I KAMARILLA. Aquella cosa

Dates i lloc: 

Dissabte 19 de novembre de 2022
Auditori del VINSEUM

Horari: 

A les 20.30h.

Organització i contacte: 
Jazz Club Vilafranca
19/11/2022 - 20:30

El mes de novembre ens porta un concert innovador amb un grup que ens reserva un autèntic rebombori en forma de música.

El Jazz és moltes coses, però sobretot és improvisació. I aquest concert ens porta això, un espectacle sonor en forma d'improvisació. No cal dir que és una novetat estilística dins la programació del JazzClub, i l'oferim amb coratge, però sobretot, amb molt d'humor.

L'Albert Cirera és un dels saxofonistes més destacats de la seva generació. Músic determinant per entendre l’escena jazzística actual i un dels majors propulsors de la improvisació durant la darrera dècada a Catalunya, ha estat capaç de desenvolupar una sòlida trajectòria dins i fora de les nostres fronteres que l’ha portat a participar de manera activa a diferents escenes musicals internacionals.
 
En el disc que ens presenta, Aquella Cosa, el saxofonista es retroba amb un seguit de vells originals que ha recuperat i enregistrat amb un sextet de músics còmplices. Amb ells, construeix un llenguatge on hi tenen cabuda melodies, grooves i improvisacions. Un espai obert on també experimenten amb el so, les textures i les formes. Albert Cirera i Kamarilla fan música en estat pur, Aquella Cosa capaç de fer-te riure, ballar, respirar i viure.

Recorda que si ets persona jubilada, alumne de l'Escola de Música Maria Dolors Calvet o pertanys a alguna de les Entitats associades al Jazz Club (Amics Vinseum, Òmnium Cultural Alt Penedès, Casino Unió Comercial o Biblioteca Torras i Bages), presentant el teu carnet, tens dret a: 1 entrada a preu reduït (10€).

COMPRA ENTRADES

 


pujar inici

Accessibilitat