Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

diumenge26març '23

ALBA CARMONA

Dates i lloc: 

Diumenge 26 de març de 2023
Centre de Dia Jaume Nicolás a Vilafranca del Penedès

Horari: 

A les 19 h.

Organització i contacte: 
Fundació Pinnae
26/03/2023 - 19:00

Presentació nou disc 'Yo Canto'

Amb destacada presència als festivals de flamenc i Músiques del Món més importants de l'escena internacional, Carmona segueix collint els elogis dels seus contemporanis a mesura que col·labora amb artistes com Carlos Saura, Chano Dominguez, Perico Sambeat, Mauricio Sotelo, Las Migas, Jesús Guerrero, Vanesa Martín, Rozalen…

Les experiències al llarg de divuit anys en la música, el pas del temps i les emocions li han provocat la necessitat d'expressar-se per primera vegada amb veu pròpia i donar forma a nou cançons que integren el seu primer disc compost gairebé íntegrament per ella i produït per Jesús Guerrero.

Les paraules no sols ens defineixen, també ens construeixen. Ens fan les persones que som. Estem fets de les paraules que ens brollen. I les d'Alba Carmona són moltes. Paraules que l'acompanyen des de l'inici de la seva carrera i altres que acaben d'arribar. Alba és camí i poesia. És arrel i veritat. Tradició i estètica. Però també, com l'art, és necessitat i retrobament, redescobriment i començament.


pujar inici

Accessibilitat